Aklımızda

6 Şubat 2023, tarihimizde asla unutulmayacak bir yas günü olarak tarihe geçti. 11 ilimizi etkileyen iki büyük deprem sonrasında on binlerce insanımızı kaybettik, çok daha fazlası yaralandı. Felaket haberini aldığımız andan itibaren yurdun dört bir yanında yedisinden yetmişine hepimiz, göz yaşları içinde depremzedelere yardım etmek için seferber olduk. Biz de aşevlerimiz başta olmak üzere  elimizden geldiğince sorumluluklar aldık.

Bugün o büyük acı, gün hesabıyla geride kalmış gibi görünse de hepimiz biliyoruz ki depremin olumsuz etkileri sürmekte. Görünen o ki deprem bölgelerindeki insanlarımız bu olumsuz etkileri yaşamaya da devam edecek.

Nasıl ki deprem anı itibariyle tek yürek olduk; şimdi ve gelecekte de bu birlik, beraberlik ve dayanışmayı sürdüreceğiz. Evet, tüm olumsuzluklara rağmen hayat devam ediyor ve her birimizin türlü sorumlulukları var; ancak diğer yandan kalbimiz depremzede vatandaşlarımızla atmaya devam ediyor. Onlar kalbimizde olduğu kadar AKLIMIZDA da. 

Adile Sultan Ev Yemekleri olarak deprem haberini aldığımız gün “Zaman alacağını bildiğimiz yaraların sarılması sürecinde de depremzede vatandaşlarımızın yanında, yakınında olacağımızı taahhüt ediyoruz” demiştik… 

Bugün bu taahhüdümüzü tekrarlıyor; unutmamak ve unutturmamak adına her bir depremzede vatandaşımızın AKLIMIZDA olduğunu, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek adına var gücümüzle çalışacağımızı ilan ediyoruz.

Gönülden inanıyoruz ki bu zorlu günleri birlikte aşacağız!

ADİLE SULTAN EV YEMEKLERİ

Uygulamamızı İndirdiniz mi?

En yakın Adile Sultan Ev Yemekleri şubesi cebinizde

adile
adile adile
BİZİMLE İRTİBATTA KALIN

Mutfağımızdaki yeniliklere dair haberler, özel indirim sürprizleri gibi gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz? İletişim bilgilerinizi paylaşın, zaman zaman sizleri gelişmeler hakkında bilgilendirelim.